Belediye Başkanımız Mustafa Özacar, Polis Haftası ve Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürü Ahmet Karaca ile Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan emniyet mensuplarının günlerini kutladı.

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tüm yurt genelinde olduğu gibi Gelibolu’da da tören düzenlendi.

Atatürk Meydanı’ndaki törende, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Karaca, emniyet mensupları Atatürk Anıtı’na çelenk sundu,  saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Özacar’dan kutlama ziyareti

Belediye Başkanımız Mustafa Özacar da, Polis Haftası ve Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak, Emniyet Müdürü Ahmet Karaca ve emniyet mensuplarımızın günlerini kutladı. Başkanımız Özacar, ardından Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna da ziyarette bulunarak personele mesailerinde kolaylıklar diledi.